O MENI

Moj put ličnog razvoja uopšte nije bio lak,ali je zato bio jako zanimljiv i uživao sam u procesu, i dalje to radim.

Kao mladji nisam baš bio uspješan sa ženskim polom,čak do svoje devetnaeste godine uopšte nisam imao djevojku. Tada se desila jedna “vezica” koja mi je posle raskida samo stavila do znanja koliko ne razumijem žene.

Vodio sam se parolom da je djevojka nešto što će mi se desiti prije ili kasnije. Medjutim,ništa se nije dešavalo. Svaki moj pokušaj prilaska bio je osudjen na propast,što mi je davalo dodatnu demotivaciju i loše osjećanje. Dopisivao sam se sa djevojkama i kada bi se vidjeli bukvalno su sekundarno gubile interesovanje. Toliko sam se povukao u sebe da sam čak i izbjegavao tu temu sa drugovima,a kad bi baš morao da odgovorim slagao bih da imam “neku tamo” kod koje idem kad ja poželim.

image007

Počeo sam da se zanimam za neke druge, nezakonite stvari,a vrijeme je prolazilo. U jednom trenutku sam se našao “tudjom krivicom” na mjestu gdje “godina prodje brže nego dan”… Sjećam se da sam jednog dana čuo pištaljku koja je zviznula u dvorištu, na mjestu gdje nema pištaljki, i skočio sam uplašen iz kreveta. To je bila pištaljka u mojoj glavi. GOTOVO JE !!! Kraj je ovakvom životu ! Hoću promjene ! Kako sam ovo dopustio? Zašto sam ovoliko isfrustriran?Ja biram svoj put i niko drugi.Svi koji su bili prisutni gledali su me kao da sam lud…

Počeo sam da čitam, to je bio početak početka. Koeljo,Murakami itd. U jednom trenutku nailazim na knjigu o psihologiji gdje se samo djelimično pominju muško – ženski odnosi. Toliko sam se zainteresovao da sam tražio slične knjige na sve strane. Nema ih na tu temu,šta da se radi… Priča se brzo završava,srećom,vraćam se u civilizaciju. Zanimao sam se za psihologiju.

Bio sam definitivno druga osoba. Okruženje,društvo,sve sam promijenio.Vratio sam dugove.

Kako moj život sada izgleda? Ako misliš da je to život sa mnogo različitih žena – varaš se. Jedna kvalitetna osoba u tvom životu vredi više nego desetine onih koje ti ne odgovaraju.

Vjeruj mi na riječ, prošao sam to. Trenutno sam u srećnoj vezi sa jednom zaista posebnom osobom. Imam osjećaj da sve što sam učio i sve ono što sam tražio u ženama za sve ove godine – našao sam u jednoj osobi. Isto želim i tebi!

Vrijeme je bilo da sebi život uljepšam sa ženama. Internet je tu,tražim sve moguće literature na tu temu i čitam. Nisam znao da u svijetu postoji nešto što se zove PUA zajednica. Bilo je puno super stvari u tim knjigama. Imao sam znanje,ruku na srce,hiljadu puta više nego prije,ali nisam imao iskustvo. Trebalo je da prilazim i testiram naučeno. Počeo sam,i stvarno je radilo. Nije bilo kraja mojoj sreći. Znao sam da mogu mnogo više od toga.

Čitajući i gledajući video sadržaje na internetu naišao sam na organizaciju iz jedne od zemalja u okruženju koji su nudili programe edukacije na tu temu. Činilo mi se da su fantastični momci,puni opipljivog znanja i iskustva i nijesam pogriješio. Kontaktirao sam ih,zakazao,i kupio kartu…Danas su ti momci ljudi sa kojima saradjujem,i više od toga,gledamo jedni na druge kao braća… Doživio sam što nisam ni u najludjim snovima sanjao. Disao sam punim plućima. Konačno… Djevojke na svakom koraku,uživanje,seks.
Danas je moj život ispunjen svakondevnim uživanjem.Izadjem u grad,vratim se kući sa nekoliko brojeva telefona,i sa djevojkom kada to poželim.


Radim ono što volim,uživam u životu i pomažem drugima. Moje Udruženje sada ima dosta članova,ja sam ta osoba koja sada prenosi znanje,moju viziju sam hrabro sproveo u djelo, i moja misija je uspješna. Zamisli samo taj osjećaj kad je neko srećan zbog tebe.Šta više možeš poželjeti? Naučio sam da je jako važno da ti kontrolišeš um,a ne um tebe.

Nadam se da će moja priča doprinijeti da počneš da radiš na sebi i uživaš sa ženama kakvim zaslužuješ !

Kao što sam već rekao u svijetu postoji PUA community (pick up artist) , zajednica koja se bavi ličnim razvojem muškarca sa posebnim fokusom na uspjeh sa ženama. Moj život dugujem PUA zajednici. Pua nudi dva konkretna rješenja koja se dijele na : Inner Game (unutrašnja igra) i predstavlja kakve misli treba da imaš,kakva uvjerenja treba da imaš kao i stav o životu,samopouzdanje,kako da izbalansiraš tijelo i duh,kako da budeš pozitivna i samouvjerena osoba.


Outer Game (spoljašnja igra) predstavlja ponašanje,strategije,taktike koje koristiš kao privlačan mušarac. Tu spada šta treba da kažeš djevojci i u kom trenutku,kako da pridješ,kako da dobiješ broj,kako da zakažeš sastanak,kako da je dodiruješ…
Tu jos postoje obrasci za rješavanje problema kao što su : strah od prilaska,zaglavljivanje u zoni prijateljstva (frend zona) ,zašto ti se djevojka ne javlja iako je sve bilo super,zaslijepljena zaljubljenost u jednu djevojku i td…

Upornim radom na sebi uz prave smjernice i putokaze i ti možeš postati osoba koja je veoma uspješna sa ženama. Vjerovatno već misliš da to sve već znaš. To je tačno,svi to imamo u sebi,samo ne znamo da ga iskoristimo na pravi način. Kao što je i meni bio potreban mentor,tako je i tebi potreban. Za teretanu imaš trenera,na faksu imaš profesora,i koliko god bio dobar uvijek ti treba neka vrsta mentora. 

Novak Djoković je je ikona tenisa,a ipak ima trenera koji mu daje smjernice. Ne možemo sve naučiti iz knjiga i sa interneta,ponekad ti 10 minuta razgovora sa pravom osobom može značiti više nego sto knjiga. Zamisli tek pola sata,ili sat. Ili kada imaš mentora koji ti sve to pokaže na terenu sa djevojkama. To je ono što mi radimo u našem udruženju Igra Zavodjenja. 

Stvarno želimo da doživiš uspjeh sa na svakom polju života,a posebno sa ženama jer je većini to odskočna daska za sve u životu. Konačno imaš nekoga ko će da te sasluša,ko nece da se sprda tvojim neuspjesima ili da te kritikuje.

® Igra Zavodjenja 2024.
Scroll to Top